Etusivu Yhtiö Referenssit Uutisia Yhteystiedot

Aurinkovoimalat

Heavysolar Finland Oy on uusiutuvan energia-alan järjestelmien toimittamiseen erikoistunut teknologiayritys. Toimitamme järjestelmiä yksityiselle ja julkiselle sektorille.

aurinkoinen maisemakuva

Aurinkovoimaa

Aurinkosähköjärjestelmällä on mahdollista tuottaa suurimman osan vuotta kiinteistön käyttämä sähköntarve kokonaan tai osittain. Ylimääräinen tuotettu sähkö voidaan varata kulutushuippuja tai yökäyttöä varten käyttösähköakustoon. Järjestelmällä voidaan tuottaa kesällä kiinteistön jäähdytykseen käytettävän ilmalämpöpumpun tarvitsemaa sähköenergiaa.

Heavysolar aurinkovoimalat

Aurinkosähköjärjestelmä voi tuottaa verkkosähköä jolloin kiinteistössä voidaan käyttää tavanomaisia sähkölaitteita. Kesän helteiden tuomaa jäähdytysenergian tarvetta voidaan tuottaa aurinkovoimalalla.

Aurinkovoimaloita on kolmea kokoluokkaa käyttötarpeen mukaan. Voimalat on valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia jotka on helppo ja nopea asentaa.

- Mini - alle 5 kW (pdf-tiedosto)
- Maxi - yli 5 kW (pdf-tiedosto)
- Heavy - yli 10 kW (pdf-tiedosto)

Näiden lisäksi suunnittelemme räätälöityjä järjestelmiä ja laajennamme olemassa olevia järjestelmiä.

KuulummeAutodesk Cleantech logo-ohjelmaan.

Aurinkosähköpaneelit ovat lähes hiilivapaa energiatuotantomuoto. Luonnonvaroja on käytetty ainoastaan kerran laitteiston valmistuksen ja asennuksen yhteydessä. Aurinkosähköpaneelien tyypillinen käyttöikä on jopa 25 vuotta. Paneeleille annetaan 10 vuoden tehotakuu.