Etusivu Yhtiö Referenssit Uutisia Yhteystiedot

Koulutukset

Heavysolar Finland Oy on uusiutuvan energia-alan järjestelmien toimittamiseen erikoistunut teknologiayritys. Toimitamme järjestelmiä yksityiselle ja julkiselle sektorille.

sähkötekniikan kirja

Kouluttajat

Järjestämme energiansäästöön liittyviä koulutuksia maallikoille ja sähköalan ammattilaisille. Henkilökunnallamme on vuosikymmenien kokemus tekniikan alalta. Tarjoamme kokemuksemme ja tietomme käyttöönne myös koulutuksien muodossa.

Koulutustarjonta

Sähkötyöturvallisuuskoulutus

Koulutus on tarkoitettu kaikille sähköalan töitä tekeville henkilöille. Koulutuksessa käydään läpi sähköturvallisuusstandardin SFS 6002 sisältö. Sähkötöiden turvallista tekemistä koskevat ohjeet ja turvallisuusvaatimukset. Koulutus on uusittava vähintään 5 vuoden välein.

Energiansäästön koulutus sähköalan ammattilaisille

Koulutus on tarkoitettu kaikille sähköalan ammattilaisille, jotka haluavat omaksua energiansäästöön tähtäävän ajattelutavan sähkötarvikkeiden valinnassa ja sähköteknisten ratkaisujen kautta.

Energiansäästön koulutus maallikoille

Koulutus on tarkoitettu kaikille maallikoille, jotka haluavat omaksua energiansäästöön tähtäävän ajattelutavan arkkielämässään.

Kaikissa koulutuksissamme pidetään loppukoe ja annetaan kurssitodistus. Lisätietoja koulutuksistamme saatte ottamalla yhteyttä.